Вход

Забравих си паролата!

le forum’s staff;
STAFF

Latest topics
» scream while I ravage u; [в момента?]
Пон 27 Авг 2012, 14:16 by Миу

» От дума на дума
Нед 26 Авг 2012, 13:10 by Миу

» Постване
Нед 26 Авг 2012, 12:48 by Миу

» It's a bead. With a shimmer. [отделение Спам]
Нед 26 Авг 2012, 05:29 by Миу

» imagine.
Съб 25 Авг 2012, 23:20 by Cassie Holmes

» От въпрос на въпрос
Съб 25 Авг 2012, 22:52 by Миу

» От песен на песен
Съб 25 Авг 2012, 22:51 by Миу

» Филм-актьор-филм
Съб 25 Авг 2012, 22:45 by Миу

» Предложения, критики, въпроси
Съб 25 Авг 2012, 21:08 by Cassie Holmes

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 27, на Чет 23 Ное 2017, 06:28

Types of Superhumans.

Go down

Types of Superhumans.

Писане by agent Henry Carver on Пет 13 Апр 2012, 17:48

 • Watchers [Наблюдатели / Уачърс]: Те имат силата да предвиждат бъдещето, до известна степен. Тъй като познанията за бъдещето винаги го карат да се променя, то виденията на Наблюдателите в пряката им сфера на влияние често биват непостоянии и променливи. Тези видения малко или много наподобяват усещането за дежа вю. Уачърс виждат сцени и обикновено ги изобразяват чрез рисунки. Могат да получат видение и по собствена воля. Употребата на алкохол може временно да подобри способностите им.

 • Movers [Движители / Муувърс]: Или друг начин да кажеш, че даден човек владее телекинеза. Тези тук са силни и обучени да разпознават специфични атомни честоти на конкретен материал и да променят гравитационното поле около него. Обикновено тогава карат близкия въздух да изглежда изкривен. Това им позволява да местят едновременно одушевени и неодушевени предмети. Напредналите Движители могат да работят на молекулярно ниво, създавайки Енергиини щитове във въздуха или Мощни крушета и ритници - удари, чиято сила е три пъти по-голяма от обикновената.

 • Sniffs [Подушватели / Снифс]: Имат способността да "говорят" с предмети. При докосване на предмет, те могат да видят къде е бил и какво се е случило на него или около него. Имат силно развити способности, чрез които могат да проследят местоположението на хора или вещи на различни разстояния. Подобно на хрътки, техните способности се изострят, ако имат осезаем достъп до предмет, който е бил в пряк контакт със субекта. Снифс получават информация под форма на видения. Ето защо отличителни белези помагат за засилването на тяхната ефективност.

 • Bleeders [Кървящи / Блийдърс]: Тяхната способност е да излъчват високи звукови вибрации, които причиняват разкъсвания на кръвоносните съдове на мишената им. Писъкът им биват издавани при такива честоти, че могат да строшат стъкло, кост или да причинят вътрешни наранявания. При използване на тези си сили, зениците им добиват вертикална форма, като на змия, заради синтетичните вещества, имплантирани в тях с цел да ги защитят от ефекта на собствените им способности.

 • Pushers [Тласкатели / Пушърс]: Способността им е да внушават спомени, мисли и емоции в съзнанието на други хора, с цел да ги манипулират. Тикат мисли в главата на човек и карат всяка лъжа, която им хрумне, да излежда като истина. Колко вещ е един Пушър, може да се определи по това колко хора е в състояние да контролира по едно и също време и колко ярки са внушените спомени. Мощен техен представител може да Подтиква голяма група от хора наведнъж, на практика създавайки своя лична армия. Те са способни да накарат човек да върши всичко, което пожелаят, дори да извърши самоубийство. Очите на Тласкателите също определят колко силни са те - зениците им се разширяват до известна степен, в зависимост от това колко мощно е внушението.

 • Wipers [Чистачите / Уайпърс]: Чистачите умеят както временно, така и перманентно заличаване на спомените - неоценимо преимущество при шпионаж. Опитът определя точността на техните Почиствания, макар винаги да съществува риска да премахнат скъп спомен.

 • Phasers: [Променливите / Фейзърс]: Могат да преминават през плътни обекти, без значение стена или обикновена дървена ограда. Дефакто Фейзърите добиват някакво състояние на желе, щом упражняват силите си.

 • Shifters [Шифтъри / Шъфтърс]: Шифтърите могат временно да промени външния вид на предмет, чрез манипулирането на мостри цветове и светлина, взаимодействащи с него. След като илюзията се осъществи, се придържа към обекта за кратък период от време. Например, Шифтър може да докосне банкнота от един долар, променяйки я да изглежда като сто долорова банкнота, докато ефекта се изпари. Превърнатата вещ трябва да е приблизително със същия размер на тази, в която се превръща. Продължителността на трайността на ефекта е базирана върху опита на Шифтъра.

 • Porters [Портъри / Портърс]: За тези индивиди времето и мястото не са проблем, защото те могат свободно да кръстосват времеви измерения и континенти, стига да го пожелаят.

 • Changers [Преобразуватели / Чейнджърс]: Тези могат да променят външния си вид. Могат да изглеждат като друг човек - мъж или жена. Не е задължително да имат пряк контакт с бъдещия си близнак - могат спокойно да изберат как да изглеждат и промяната става от само себе си. Способни са също да изменят размера си.

 • Shadows [Сенки / Шадоус]: Сенките са обучени да блогират виденията на други телепати като Снифърите, карайки всеки обект, който ги заобикаля, да изглежда "затъмнен". Опитът би повишил размера на района, който могат да Засенчат и интензивността на защитния им ефект. Една Сянка трябва да е будна, за да прояви способността си, затова е често срещано Сенки да работят в екип и на смени, когато защитават човек или вещ за по-дълъг период от време. Повечето Сенки имат ефект само върху Подушватели, но някои изключително силни Шадоус са в състояние да блокират дори Наблюдатели.

 • Stitches [Шивачите / Стичез]: Шивачите са един вид хирурзи, обучени за отрицателно време да възстановят клетки към предишното им или здравословно състояние. Използвайки само ръцете си, те могат да лекуват и да де-излекуват каквото са сторили. За по-подробна работа, Стичез използват крем, базиран на сребърна основа за ръцете си, което служи като проводник на способностите им.
avatar
agent Henry Carver
Division agent;

Местожителство : n/a
Близки връзки : ain't got no.
Psychic power : sum badass pusher.
Брой мнения : 18

http://psychicsparadise.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите